Sekretær

Kari Trudvang Bråten

Hvor lenge har du vært medlem i NKS?  

Jeg har vært medlem i N.K.S. siden 1984, da ble jeg kontaktet av et medlem av den daværende valgkomiteen i Eidskog sanitetsforening, de trengte ny sekretær.

Hvorfor er du medlem i NKS?

Det at det var bruk for meg i et verv hvor jeg hadde adekvat utdannelse, var altså årsaken til at jeg ble medlem, men jeg beholdt medlemskapet fordi det ga så mye på mange plan, særlig fordi arbeidet for å bedre kvinner og barns levekår stadig er hovedfokus. Jeg er også glad fordi vi er engasjert i arbeid utenfor Norge, WHAE spesielt.

Hva er dine beste opplevelser fra NKS?

Fordi jeg har vært så heldig å ha fått delta på fylkesårsmøter (og i fylkesstyret) seminarer, kurs og landsmøter, har jeg opparbeidet en stor kontaktflate, og fått venner over hele landet.

Hvilke verv har du hatt?  

Jeg var sekretær i Eidskog sanitetsforening i mange år, samt i Skotterud arbeidsgruppe, også her i mange år. Har også vært sekretær i N.K.S. Hedmark tidligere.

Hvorfor har du tatt på deg vervene?  

Det var enkelt for meg å si ja til disse vervene i og med at jeg er utdannet sekretær, men det ga meg en unik mulighet til å bli kjent med organisasjonen fra innsiden og jeg har lært utrolig mye.